foto: casă în flăcări la cisnădie - trei copii duși la spital - pompierii au salvat și un câine

Pompierii sibieni au intervenit, marți, la Cisnădie, pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Lungă. Trei copii au fost transportați la spital, având atac de panică și o ușoară intoxicație cu fum. Salvatorii au reușit să scoată din foc și un cățel. 

UPDATE

Incendiul a fost provocat de cei trei copii care s-au jucat cu focul. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

ISU Sibiu a intervenit de urgență în localitatea Cisnădie pe strada Lungă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casa de locuit. „La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, a intervenit SVSU Cisnădie cu propria autospecială și o ambulanță SAJ”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără în una din camerele casei. Din casă au fost evacuați trei minori, conștienți.

Echipajul SMURD a preluat o fată în vârstă de 15 ani și a fost transportată la CPU Luther cu atac de panică. Ceilalți doi minori, o fetița de 9 ani și un băiat de 7 ani au fost preluați de echipajul SAJ și transportați la CPU Luther, având o ușoară intoxicație cu fum. De asemenea, a fost salvat și un cățel.

La acest moment incendiul este lichidat și se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Ultima oră

Comentariul meu