antrenorul lui csu sibiu și-a felicitat jucătorii după eșecul cu voluntari - ”au fost războinici”

Tomas Rinkevicius, antrenorul lui CSU Sibiu și-a felicitat elevii după jocul de joi seara, 86-87 cu Voluntari, în care elevii săi au ratat o șansă imensă de a merge în semifinalele Ligii Naționale. Scorul general din sferturile Ligii Naționale a devenit 2-2.

În fața a 1800 de fani, care au creat o atmosferă electrizantă, jucătorii sibieni au reușit un joc mare, în ciuda înfrângerii survenite în ultimele secunde.  „Primul lucru pe care vreau să îl fac e să le mulțumesc jucătorilor mei. Au fost războinici. Toți cei care au fost fie pe teren, fie pe bancă au fost alături unii de alții și au avut o energie bună. Mai avem încă un meci, iar acum ne mutăm la Voluntari și începem să ne pregătim pentru următorul joc. Vreau să mai spun că modul în care această echipă, acești jucători au crescut în timpul sezonului merită cel mai mare respect. În unele momente am jucat ca outsideri, nu ca echipa cu avantajul terenului propriu.  Avem niște fani de excepție, care ne susțin mereu și vreau să o spun din nou: echipa merită mai mult respect pentru ce a realizat în acest sezon. Suntem profesioniști, acum ne vom recupera. Peste câteva ore vom porni în deplasare, iar mai apoi vom începe să ne pregătim pentru următorul meci” a spus lituanianul pentru Baschet.ro

Blumbers, accidentat


Tehnicianul baltic a acuzat lipsa din ultimele minute a letonului Blumbergs, care s-a accidentat în ultimul sfert. ”Am fost obosiți și ne-a lipsit Roberts în ultimele minute, am fost foarte aproape de victorie. Nu a fost o surpriză că ne-am chinuit fără Roberts pe final. El este liderul nostru și cu siguranță ofensiva noastră arată puțin diferit fără el. Când rotația se micșorează, lipsa unui asemenea jucător contează.” Sibienii au condus cu 10 puncte în ultimele cinci minute, au fost la câteva secunde de semifinală, dar au clacat pe final.

Meciul decisiv al seriei dintre CSO Voluntari și CSU Sibiu va avea loc duminică, 23 aprilie, în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari. După patru jocuri, scorul general este 2-2.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu