cele 3 cele mai bune jocuri de cazinou online pe care merită să le încerci dacă ești începător

Dacă ești la început de drum în lumea jocurilor de noroc online sau abia faci primii pași, probabil că te-ai confruntat deja cu provocarea de a alege jocul potrivit. Cazinourile online oferă multe opțiuni de jocuri de noroc care variază în ceea ce privește avantajul casei, nivelul de volatilitate, corelația noroc/strategie și alte aspecte. Deși poți alege să joci prin încercare și eroare, este mai bine să te concentrezi pe opțiunile de jocuri de noroc cele mai potrivite pentru începători. Mai jos sunt câteva dintre jocurile de cazinou care sunt un punct de plecare excelent pentru cei noi în jocurile de noroc online.

Sloturile online

Ca jocuri de noroc pur, sloturile online au dominat industria jocurilor de noroc online timp de peste un deceniu, chiar dacă blackjack-ul a fost primul joc adus online. Există multe caracteristici care fac sloturile online atât de atractive pentru jucătorii noi și experimentați:

  • O varietate de teme. De la fructe simple la povești elaborate, sloturile moderne impresionează prin valoarea lor de divertisment ridicată.
  • Nu necesită abilități speciale din partea jucătorului. Pentru a juca o rundă, trebuie doar să selectați dimensiunea pariului, să începeți să rotiți și să așteptați rezultatul jocului. Nu există loc pentru strategii complicate utilizate de exemplu de jucătorii amatori de poker.
  • Avantajul casei este destul de scăzut. Majoritatea sloturilor au un RTP de 95% sau mai mult, ceea ce înseamnă că veți primi majoritatea câștigurilor înapoi în timpul sesiunilor de joc prelungite.
  • Există jocuri cu volatilitate scăzută. Cu toate că a existat o tendință recentă spre mașinile de slot cu volatilitate ridicată, încă există titluri care generează combinații câștigătoare destul de des.
  • Potențial mare de câștig. Cu toate că combinațiile câștigătoare de valoare ridicată sunt destul de rare, dacă aveți succes, mașina de slot poate genera un platou decent.

O altă veste bună este că multe cazinouri online vă permit să jucați sloturi în mod demo gratuit. Acest lucru vă oferă șansa să practicați jocul fără să vă riscați banii.

Ruletă online

Deși configurația de pariere la ruletă poate părea complicată la prima vedere, este, de fapt, o altă opțiune simplă de jocuri de noroc recomandată pentru începători. Când joci ruletă online, obiectivul tău este să ghicești în ce buzunar se va opri bila după ce roata s-a oprit din rotit. Înainte de a începe să joci, familiarizează-te cu opțiunile de pariere disponibile. Iată câteva sfaturi pentru începători la ruletă online:

Începe cu versiunea gratuită de ruletă bazată pe RNG pentru a te asigura că înțelegi jocul fără a-ți risca banii.

Folosește pariurile din grupul de pariere Exterior, deoarece acoperă un număr mare de numere de pe roata ruletei și, prin urmare, sunt cele mai puțin riscante.


Ruleta europeană este preferată față de cea americană, deoarece cea din urmă are o marjă de câștig mai mare pentru cazinou.

De asemenea, puteți încerca ruleta live cu dealer disponibilă în secțiunea jocuri live. Cu toate acestea, vă recomandăm să începeți cu opțiunea bazată pe RNG, deoarece are o miză minimă mai mică.”

Blackjack online

Spre deosebire de sloturi și ruletă, blackjack este un joc de noroc și strategie. Obiectivul tău este să acumulezi o mână cu o valoare mai mare decât a dealerului, dar fără a depăși 21. Deși îți va lua ceva timp și efort să ajungi la un nivel ridicat de abilitate în blackjack, cunoașterea regulilor va fi suficientă pentru a juca și a câștiga.

Blackjack are, de asemenea, o strategie de bază care prescrie cele mai bune mișcări de joc pentru diferite evenimente. În principiu, este o colecție de orientări cu privire la care mutare ar trebui să o faci, luând în considerare valoarea mâinii tale curente, precum și cartea dealerului care este arătată. Vestea bună este că nu trebuie să pierzi timpul învățând strategia de bază, deoarece există suficiente foi cu fraude pre-făcute pe internet pe care le poți folosi în orice moment.

Rezumat

Am enumerat câteva jocuri de cazinou pe care le considerăm cele mai bune opțiuni pentru începători. Cu toate acestea, atât timp cât te ții de un sistem de gestionare a banilor rezonabil, poți alege un joc cu adevărat pe placul tău.

Ultima oră

Comentariul meu