copil amendat la sibiu pentru că s-a plimbat cu tricicleta pentru persoane cu dizabilități
Un copil din Șelimbăr a fost amendat de polițiștii sibieni după ce a închiriat una dintre tricicletele Sibiu Bike City, destinate persoanelor cu dizabilități.
Primăria reamintește sibienilor faptul că tricicletele pentru seniori și cele pentru persoanele cu dizabilități pot fi utilizate doar de aceste persoane. În weekend, un copil a fost prins de Poliția Locală în timp ce se plimba cu o tricicletă destinată persoanelor cu dizabilități pe bulevardul C. Coposu.
„Un astfel de caz a fost identificat sâmbătă, 22 aprilie, cu ajutorul camerelor video de supraveghere. Un minor din Șelimbăr a închiriat tricicleta pentru persoane cu dizabilități și s-a plimbat cu aceasta prin Piața Unirii. O patrulă a Poliției Locale l-a oprit pe bulevardul C. Coposu și a aplicat amendă.
Pe această cale, reamintim: TRICICLETELE PENTRU SENIORI ȘI CELE PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI SUNT DESTINATE ȘI POT FI UTILIZATE DOAR DE ACESTE PERSOANE!!! Utilizarea lor de către alte persoane se sancționează cu amendă între 200 și 300 de lei!”, a transmis Primăria Sibiu.
copil amendat la sibiu pentru că s-a plimbat cu tricicleta pentru persoane cu dizabilități
Din 1 aprilie centrele Sibiu Bike City s-au redeschis după sezonul rece. În patru din cele 44 de locații, au fost amplasate triciclete destinate seniorilor și respectiv persoanelor cu dizabilități. Cu toate că triciclete pot fi utilizate doar de aceste persoane, există și persoane care nu respectă această normalitate și chiar au produs daune acestor mijloace de deplasare prin utilizarea necorespunzătoare. Poliția Locală monitorizează stațiile și a început aplicarea de amenzi.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică