diana este tânăra care s-a sinucis la sibiu - era din vâlcea și avea 31 de ani
Sursa: Facebook/Profil Public

Diana F. este tânăra în vârstă de 31 de ani care și-a pus capăt zilelor. Aceasta a fost găsită luni seara pe un teren viran din apropierea străzii Săcel din municipiul Sibiu. Trupul neînsuflețit a fost preluat de cei de la Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, timp în care polițiștii fac cercetări într-un dosar privind uciderea din culpă. 

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit, luni seara, în jurul orei 18:45, pe un teren viran din apropierea străzilor Săcel – Islazului din municipiul Sibiu. Sursele Ora de Sibiu spun că aceasta era spânzurată de un copac. La scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul IML Sibiu, trupul fiind preluat pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În același timp, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. (DETALII AICI)

Și-a pus capăt zilelor 

Tânăra care s-a spânzurat avea doar 31 de ani. Aceasta era din comuna Perișani, județul Vâlcea, însă locuia de mai multă vreme în municipiul Sibiu. 


Cei care au cunoscut-o sunt șocați de cele întâmplate și îi transmit ultimele cuvinte pe rețelele de socializare. „Dumnezeu să te ierte, Diana! Condoleanțe întregii familii și Dumnezeu să vă întărească”, „Dumnezeu să o ierte, o durere cumplită pentru părinți”, sunt câteva dintre mesajele transmise pe Facebook.

„Dumnezeu să te ierte, draga mea verișoară”, „Doamne, Doamne, sora mea. Multă durere, e cumplit”, sunt mesajele scrie de familie pe Facebook. 

Oamenii care i-au fost apropiați spun că Diana suferea de depresie, boală care i-a măcinat sufletul în ultimele luni. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică