coman de la fc hermannstadt cere arbitrii străini la meciurile de liga 1 - ”putem aduce și noi. cred că sunt o soluție”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman vrea arbitrii din străinătate la meciurile de Liga 1.

Dani Coman s-a pronunțat astăzi pe subiectul arbitrajelor tot mai contestate din SuperLigă. Deși susține că are încredere în arbitrii români și în competența acestora, Coman propune ca la unele meciuri din campionat să fie delegați arbitri străini, mai ales că oficialii români de top primesc adesea meciuri în campionate din zona Golfului, scrie GSP.

A fost cazul în weekend, când Radu Petrescu și Ovidiu Hațegan au mers în Arabia Saudită, pentru duelul de Cupă dintre Al Nassr și Al Wehda, iar Istvan Kovacs și Andrei Chivulete au fost delegați la Kazma – Al Wuwait, duel de top în Kuweit.

Dani Coman cere arbitri străini: „Sunt o soluție”


„Sunt situații care nu ne convin, vedem greșeli la fiecare etapă. Consider în continuare că și arbitrii au vina lor, dar sunt și ei oameni, pot greși.

Avem arbitri foarte buni, pregătiți. Sunt mulți arbitri tineri care vin din spate. Dacă avem arbitri care arbitrează pe la Campionate Europene, Mondiale, sau sunt chemați să arbitreze echipele de top din Arabia Saudită, înseamnă că avem arbitri capabili să arbitreze foarte bine. Că fac greșeli… cu toții facem.

Eu cred că este în regulă ca arbitrii români să meargă în alte țări să arbitreze, atât timp cât putem aduce și noi alți arbitri. Cred că arbitrii străini sunt o soluție, deși consider că avem arbitri foarte buni”, a precizat Dani Coman astăzi, la sediul LPF, unde a participat la Adunarea Generală a Ligii.

Ultima oră

Comentariul meu