sibienii invitați să doneze sânge la spitalul județean - bonurile valorice ajung la copiii din țichindeal
Sursa foto: MI Blues Perspectives
Asociații Veteranii Riders Club, împreună cu Spitalul Județean Sibiu și Centrul de transfuzie sanguina Sibiu, organizează campania de donare sânge „Salvează o viață – Hrănește un suflet”, în perioada 5 – 12 mai. Bonurile valorice vor fi donate pentru cumpărarea mai multor dulciuri pentru copiii din Țichindeal.
„Mai multe rezerve de sânge pentru pacienți și dulciuri de Ziua Copilului! Poate vă întrebați, care este legătura dintre aceste două lucruri. Ei bine, prieteni, este vorba despre visul oamenilor inimoși din cadrul Asociației Veteranii Riders Club care, în perioada 5-12 mai, organizează, în parteneriat cu Centrul de transfuzie sanguina SIBIU și cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu campania de donare de sânge „Salvează o viață – Hrănește un suflet’’!
În cadrul acesteia, bonul valoric primit de către donatorii de sânge va fi de asemenea donat iar la final, de suma strânsă, vor fi cumpărare dulciuri ce vor fi oferite, de 1 Iunie, unor copiii din satul Țichindeal!”, transmit reprezentanții Spitalul Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu