costurile unui sejur la resort-ul andreei esca, din porumbacu de sus - peste 500 lei, o noapte de cazare

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Jurnalista deține mai multe căsuțe de vacanță în apropierea Sibiului.

Prezentatoarea de știri a recondiționat opt case tradiționale, iar în fiecare an, le închiriază. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram au investit mulți bani în turism, potrivit Viva.ro.

Andreea Esca și Alexandre Eram au transformat casele în locuri de cazare. Turiștii din România, dar și din străinătate, care vor să se relaxeze în natură, pot închiria casuțele situate chiar pe malul râului Porumbacu din Sibiu.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunile Andreei Esca de la Porumbacu de Sus

Andreea Esca și Alexandre Eram au investit în turism. Prezentatoarea de știri deține opt cabane pe malul râului Porumbacu de Sus, locul natal al tatălui ei. Andreea Esca și Alexandre Eram au recondiționat casele din lemn și sunt deschise tuturor turiștilor de pretutindeni. În ceea ce privește tarifelor de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, două dormitoare, o baie și o chicinetă, costă 500 de lei. Prezentatoare de știri de la PRO TV mai deține casa Berbec, Casa Florea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare și 331. Este proprietatea care este situată la mijlocul satului.


„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la talpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, este mesajul postat de prezentatoarea TV pentru turiști.

Vedete din România care sunt pasionate de căsuțele de vacanță ale Andreei Esca

Pe moșia prezentatoarei de știri din Transilvania au locuit numeroase vedete din România. Printre acestea se numără Tudor Chirilă care și-a sărbătorit ziua de naștere la cabanele deținute de Andreea Esca. De asemenea, Pavel Bartoș, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase, Roxana Hulpe s-au cazat la căsuțele pe care vedeta le are în apropiere de Sibiu.

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare.Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”, își descrie Andreea Esca cabanele.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică