carmen iohannis nu participă la grevă - va face orele online

Carmen Iohannis, prima doamnă a României nu participă la greva pe care colegii săi din învățământ au început-o de luni, 22 mai. Aceasta susține orele în format online. 

Numeroase cadre didactice din Sibiu au intrat luni, 22 mai în grevă generală. Aceștia nu vor să renunțe la grevă până ce cerințele lor nu vor fi acceptate. Până acum au mai fost organizate proteste și o grevă de avertisment, însă acestea nu au dat rezultate. Din unitățile de învățământ din Sibiu, 95% au intrat în grevă, iar în cadrul acestora profesorii și-au exprimat liber opinia și participarea. Carmen Iohannis nu se numără printre cei care azi nu au desfășurat orele.


Prima doamnă a României este profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu., iar de la anunțarea grevei generale, aceasta a transmis că nu va lua parte la inițiativa colegilor săi. Conform reprezentanților liceului, profesorii din Colegiul Național Gheorghe Lazăr care au vrut să își desfășoare orele în timpul grevei au făcut-o online. „Persoanele care nu participă la grevă, vor lucra online” susțin reprezentanții Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică