fc hermannstadt face primul transfer important - neguț a semnat pe doi ani!

Mijlocașul ofensiv Cristian Neguț (27 ani) de la Chindia a semnat pentru doi ani cu FC Hermannstadt și este primul transfer făcut de sibieni în pauza competițională.

Așa cum Ora de Sibiu a anticipat în urmă cu trei săptămâni, mijlocașul de la Chindia Târgoviște, Cristi Neguț este primul transfer al lui FC Hermannstadt. Transferul lui Cristi Neguț a fost anunțat joi de către președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman.


”Am semnat joi cu Neguț doi ani, este un jucător pe care pe ni l-am dorit cu toții, credem că ne va ajuta mult să ne îndeplinim obiectivele. Deși el a avut oferte și din altă parte, poate mai bune din punct de vedere  financiar, Neguț mi-a demonstrat că este de cuvânt. Țin legătura cu el  de ceva timp și mi-a promis că la finalul sezonului, suntem prima sa variantă și așa a fost, a venit și a semnat pentru doi ani. Însă, până acum și-a dorit să fie concentrat 100% pentru  play-out și să încerce să se salveze cu Chindia”  a spus conducătorul clubului sibian.

Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Cristian Neguț a ajuns la Chindia Târgoviște în februarie 2016, după ce ultima dată jucase la Urban Titu, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la CFR Cluj, echipă la care a stat doar cinci luni. În sezonul 2022-2023,  Neguț a fost titular de bază la Chindia, a dat cinci goluri și a oferit 9 pase decisive.

Cu siguranță, în vară, FC Hermannstadt va face și alte transferuri, în încercarea de a întări lotul. ”Ne dorim să ne întărim, anul viitor ne vom propune un alt obiectiv, o clasare undeva să fim liniștiți” a anunțat Dani Coman.

fc hermannstadt face primul transfer important - neguț a semnat pe doi ani!

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică