universitatea ”lucian blaga” din sibiu a semnat un parteneriat cu frf pentru formarea viitorilor antrenori de fotbal
Sursa foto: edupedu.ro

Miercuri, 24 mai, la Sibiu a fost semnat un parteneriat între Federația Română de Fotbal, reprezentată de președintele Răzvan Burleanu și directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, și Universitatea ”Lucian Blaga”, reprezentată de rectorul prof. univ. dr. habil. Sorin Radu și de decanul Facultății de Științe, prof. univ. dr. Florin Sofronea.

Acesta este primul parteneriat dintr-o serie de 12 cu universități din întreaga țară în vederea optimizării procesului de formare a viitorilor antrenori de fotbal, anunță frf.ro.


Unul dintre principalele obiective din Strategia Tehnică a FRF, lansată în 2021, îl reprezintă atenta monitorizare și formare a antrenorilor de fotbal din România și implementarea unui circuit optim al educației acestora cu scopul de a le oferi cea mai bună pregătire.

Ca urmare a semnării parteneriatului, în perioada 25-26 mai, la Sibiu, au deja loc primele întâlniri între reprezentanții Școlii Federale de Antrenori și cei ai Universității ”Lucian Blaga” pentru stabilirea metodologiei și a direcțiilor de implementare a acesteia. De asemenea, se analizează posibilitatea creării unui centru regional de perfecționare pentru reînnoirea licenței UEFA B.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică