handbalista abigail vălean și fotbalistul brian lemac s-au transferat la pachet de la sibiu

Atacantul echipei de fotbal Inter Sibiu, Brian Lemac și extrema formației de handbal Măgura Cisnădie, Abigail Vălean se transferă împreună, cel mai probabil la echipe din Zalău. 

Extrema stânga Abigail Vălean (29 ani) a evoluat doar un an la Măgura Cisnădie, echipă care nu a avut un sezon prea bun și a terminat pe 9 în campionat. Handbalista va juca din vară la o nouă echipă și ar putea ajunge cel mai probabil la HC Zalău. Bistrițeanca este absolventă a secției de jurnalism la Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării și scrie la fel de bine cum joacă și handbal. Abi și fotbalistul Brian Lemac formează un cuplu frumos de câțiva ani, s-au logodit și se pregătesc de nuntă.


Brian Lemac (27 ani) a venit în iarnă de la CSM Deva la Inter Sibiu, pentru a fi alături de logodnica sa și pentru a promova la Liga 3. Însă, Inter Sibiu a ratat câștigarea titlului în Liga 4 Sibiu, astfel că Lemac a optat să facă un pas înainte în carieră și ar putea merge la SCM Zalău, în Liga 3. Va avea un motiv în plus, dacă va fi  din nou în același oraș cu viitoarea sa soție.

”LMC Branding”, o afacere cu suflet

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică