cisnădia a reluat pregătirile - șapte nume noi în lotul celor de la măgura

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost prima formație de Liga Națională care s-a reunit. Antrenorul Alexandru Weber a sunat adunarea lotului vineri, 7 iulie, iar de luni s-au început antrenamentele în sala din Cisnădie.

Trupa din Cisnădie are șapte noutăți pentru sezonul viitor: portarii Marta Batinović (33 de ani, SCM Gloria Buzău) și Marina Rajčić (29 de ani, Siofok KC), interul stânga Ilda Kepić (28 de ani, Budućnost Podgorica), centrul Emilia Galinska ( 30 de ani, Zaglebie Lubin), interul dreapta Natalia Vasileuskaya (32 de ani, SCM Gloria Buzău), extrema stânga Marina Ilie (22 de ani, Dacia Mioveni) și extrema dreapta Gabriela Moldoveanu (28 de ani, Activ Prahova Ploiești). Au plecat: Mitrache (Iași), Măzăreanu (Buzău), Vălean (Zalău) și Guarieiro (Granollers).


Primele jocuri de verificare ale echipei sibiene se vor disputa la Cisnădie, pe 28 și 29 iulie, cu HC Zalău. Ulterior, pe 4 și 5 august, Cisnădia va merge la un turneu la Târgu Jiu, cu gazdele de la CSM, Dunărea Brăila și Știința București. Pe 24 și 25 august, echipa pregătită de Alexandru Weber va juca alte două partide amicale, cu Corona Brașov.

Cum poate arăta Măgura în sezonul viitor: Batinovic – Abed Kader, Kepic (Garyaeva), Galinska, Jlezi, Vasileuskaya, M. Neagu.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică