buzean la birou

Nou promovata în Liga 3, ACS Mediaș ar putea disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Dumbrăveni. Până în momentul de față, stadionul 8 Mai nu este omologat pentru disputarea meciurilor de Divizia C.

Președintele clubului ACS Mediaș, Ionuț Buzean crede că formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță se află în cea mai grea serie din Liga a III-a, acolo unde sunt echipe redutabile, ca Bistrița, Unirea Alba Iulia sau Ungheni.

”Mai sunt câteva zile și vom disputa primul meci pe teren propriu în compania Unirii Alba Iulia, o echipă cu pretenții care are obiectiv promovarea. Așteptările noastre sunt mari, deoarece toți cei care suntem în staff suntem obișnuiți cu performanța. Suntem probabil în cea mai grea serie de Liga 3, cu toții ne dorim să ajungem sus într-un timp scurt” a declarat Ionuț Buzean.

 Dumbrăveni, prima opțiune

Dacă Stadionul ”8 Mai” nu va fi omologat, Mediașul ar urma să joace la Dumbrăveni, localitate situată la 20  de kilometri distanță. ”Nu știm unde vom juca cu exactitate. Cel mai probabil meciurile de pe teren propriu o să le jucăm la Dumbrăveni. Terenul 8 Mai încă nu este omologat și mai sunt multe de pus la punct pentru a obține pentru un meci de Liga 3. De terenul mare nici nu se pune problema, este trist că vin alte echipe din alte orașe și sunt lăsate să joace. Țin încă odată să precizez că administrez un club care are în componență aproape 500 de copii. Dacă companiile de stat nu susțin o astfel de activitate, atunci nu este de mirare de ce fotbalul românesc este la nivelul actual” a mai spus Ionuț Buzean.

Pentru a întări lotul, președintele Ionuț Buzean spune că are nevoie de o certitudine în privința finanțării. ”Avem discuții cu diverși jucători, însă, atâta timp cât nu există o certitudine în privința finanțării nu putem face nimic. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, fără ei nu am fi reușit să fim astăzi în Liga 3. Îmi doresc să vină alături de noi în număr cât mai mare, este singura cale prin care putem atrage finanțări” a încheiat Buzean.

Fotbalist emblematic pentru Mediaș, Ionuț Buzean și-a petrecut aproape toată cariera în orașul pe pe malul Târnavei Mari, jucând 296 de meciuri pentru Gaz Metan. În perioada 2001-2003 a mai evoluat la Petrolul, iar în perioada 2017-2022 a mai jucat la Sparta Mediaș.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu