acs mediaș a condus la cugir, dar a pierdut pe final
În etapa a doua a Ligii a III-a, ACS Mediaș pierde meciul din deplasare de la Cugir, 1-2 cu Metalurgistul. 
Echipa medieșeană a jucat bine în prima repriză și a la pauză a condus cu 1-0, după golul marcat de Zamfir în minutul 29.
În repriza secundă, însă, Metalurgistul, cu o echipă mai solidă și mai experimentată a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige cu 2-1. Pentru gazde au punctat Andrei Taban în minutul 58 și Lucian Itu în minutul 87.

”Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci indiferent de adversar. Sunt convins că în viitorul apropiat vor veni și golurile, iar atunci vom aborda jocurile cu o altă încredere” a declarat Ionuț Buzean, președintele clubului ACS Mediaș. Cele două echipe se întâlniseră și într-un amical în urmă cu o lună și jumătate, la Mediaș, acolo unde Metalurgistul câștigase cu 3-1.


Până vor veni victoriile, ACS Mediaș rămâne cu un punct după două etape, fiind pe locurile 7-9 în clasamentul Seriei 9. Ungheni și Cugir sunt singurele echipe cu punctaj maxim.
ACS Mediaș: Blaga – Maxim, Avram, Vlad, Țala (Pajco 76) – S. Bîrsan (Jica 76), Hanzu, Man, C. Zamfir (Covaci 88) – Tineiu (Rotar 58), Cîrstean (D. Ursu 76). Antrenor: Mihai Ianc.
acs mediaș a condus la cugir, dar a pierdut pe final

Ultima oră

Comentariul meu