foto ambulanta urgenta spitalul judetean

Un accident a avut loc sâmbătă, în localitatea Blăjel din cauza unui șofer care a depășit fără să se asigure iar în momentul în care a vrut să revină pe banda sa a lovit mașina depășită. Patru persoane au fost transportate la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident de circulație produs pe DJ 142B, în localitatea Blăjel. În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din jud. Alba, se angajează în efectuarea unei depășiri fără să observe un vehicul care circula din sens opus, iar pentru a evita coliziunea cu acesta virează brusc la dreapta și acroșează autoturismul depășit, condus de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din jud. Harghita.

Pasagerele din cele două autoturisme, în vârstă de 70 de ani, din jud. Alba, respectiv 54 de ani, din jud Harghita, au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital. Fără mari probleme de trafic, potrivit IPJ Sibiu.

Pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență pe DJ 142B, în zona localității Blăjel, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și 4 persoane. La fața locului au fost mobilizate: un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Echipajele medicale au acordat asistență medicală pentru două femei și doi bărbați. Bărbații refuză transportul la spital.  O femeie de 54 de ani cu traumatism la mână și traumatism toracic a fost prelată de echipajul SMURD și va fi transportată la spitalul din Mediaș.  Cealaltă femeie a fost preluată de echipajul SAJ, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

SAJ SIBIU a trimis de urgență de la Mediaș, o ambulanță de tip B, în apropiere de localitatea Blajel, la un accident rutier. Au fost implicate două autoturisme. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical patru persoane, două femei cu vârstele de 54 și 70 de ani și doi bărbați. Echipajul SAJ a transportat la CPU Medias o femeie de 70 de ani care a suferit un traumatism cranian. Echipajul ISU a transportat cealaltă femeie iar cei doi bărbați au refuzat transportul la spital.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu