dani coman, înainte de meciul de la ploiești: ”nu suntem încă echipa solidă pe care mi-o doresc”

FC Hermannstadt va juca duminică, 24 septembrie, la Ploiești, cu Petrolul, într-un meci contând pentru etapa a zecea a Superligii.

Înainte de jocul din deplasare cu Petrolul Ploiești, programat duminică, de la ora 18.15, președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman spune că echipa lui Marius Măldărășanu este capabilă să câștige cu orice adversar, dar și să piardă contra oricui, deoarece are fluctuații de formă.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

”Toate meciurile sunt grele, indiferent dacă joci afară sau acasă. În acest moment nu cred că suntem acea echipă solidă pe care mi-o doresc eu, care să îți dea certitudinea că poți câștiga. Suntem o echipă care încă ne mai  căutam, încă mai avem fluctuații de formă, putem face meciuri deosebit de bune, dar putem avea și meciuri în care nu ne regăsim. Vor fi meciuri foarte grele în continuare, cu Petrolul, Sepsi, Rapid,  dar toate sunt așa. Nu depindem decât de noi, putem câștiga cu oricine din campionat, dar la fel de ușor putem pierde cu oricine” a declarat Dani Coman.

Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt sunt vecine de clasament, cu același punctaj, departajate acum de golaveraj. Ambele trupe au câte 13 puncte și se află pe pozițiile 6, respectiv 5.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

”Nu punem presiune pe echipă”

Conducătorul clubului sibian se gândește la play-off, dar nu vrea să pună mai multă presiune pe actuala echipa. „Avem un lot numeric și valoric destul de bine structurat. E normal să ne gândim și să ne propunem obiective mărețe, cum este play-off-ul, dar nu vreau să punem presiune pe jucători și antrenori. Vreau doar să acumulăm mai multe puncte decât sezonul trecut, adunându-le și pe cele nouă pierdute la TAS. Dacă vom face mai multe puncte ca anul trecut, înseamnă că a fost un parcurs bun și un sezon foarte bun” a anunțat Dani Coman.

”Murgia, la 70 % din capacitate”

Fostul portar a lămurit și enigma italianului Murgia, care încă nu primește multe minute în Superligă. ”Murgia este un fotbalist foarte bun, are peste 70 de prezențe în Seria A. A jucat doar Seria A și Serie B în Italia, dar a venit cu unele probleme de ordin fizic. Cred că acum este la 70, 80 %  din capacitate și probabil că îl vom vedea jocurile următoare pe teren. Avem meciuri din 3 în 3 zile, Măldă probabil că va apela și la alți jucători mai proaspeți, dar nu îl întreb echipa, doar el o face, dar Murgia este un jucător foarte bun” a explicat Dani Coman.

FC Hermannstadt nu a pierdut în ultimele cinci etape de campionat, iar joi, la Sibiu a remizat cu liderul FCSB, scor 2-2, după un meci spectaculos.  În ultima etapă, Petrolul a pierdut greu la Cluj, 0-1 cu CFR.

dani coman, înainte de meciul de la ploiești: ”nu suntem încă echipa solidă pe care mi-o doresc”

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu