dani coman se așteaptă la un play-out foarte dificil. ”ideal ar fi să intrăm în play-off”

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman se gândește la intrarea în premieră a echipei în play-off, după ce echipa sa a învins luni pe CFR Cluj, scor 1-0. 

Dani Coman se gândește că play-out-ul din acest sezon va fi unul foarte dificil și orice echipă ar putea retrograda. ”Obținerea unui loc în play-off ar reprezenta un pas important, dar mai sunt multe meciuri de jucat. Trebuie să privim la situația actuală în clasament, noi suntem pe locul 4, dar lupta este foarte strânsă. Mă gândeam în zilele trecute, analizând clasamentul, s-ar putea să avem cel mai dificil play-out din istoria acestui sistem. Orice echipă poate retrograda de la locul 7 în jos” a spus președintele lui FC Hermannstadt.


Conducătorul clubului sibian își dorește o calificare în play-off, care ar asigura totodată evitarea retrogradării. Până acum, Coman nu a vorbit de play-off, spunând că obiectivul este acela de a obține mai multe puncte decât în sezonul trecut. ”Ideal ar fi să ne calificăm în play-off. Sunt convins că cel puțin 3 echipe se vor desprinde de restul plutonului în play-off. Noi dorim să câștigăm în continuare, acesta este obiectivul nostru. Pentru că nu poți ajunge în play-off doar cu rezultate de egalitate”, a mai declarat Dani Coman.

dani coman se așteaptă la un play-out foarte dificil. ”ideal ar fi să intrăm în play-off”

Ultima oră

Comentariul meu

Publică