omul de afaceri omorât de hoți în sibiu, condus pe ultimul drum. adrian kreiner va fi înmormântat vineri
Adrian Kreiner/Sursa: Facebook
Omul de afaceri Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi care au venit la furat în vila lui de pe strada Moldoveanu. Decesul afaceristului a fost confirmat de spital marți seară.
Iubita omului de afaceri a făcut miercuri un anunț referitor la înmormântare și priveghi pentru persoanele care vor să își ia rămas bun de la Adrian Kreiner. „Capela mare din incinta Cimitirului Municipal Sibiu va găzdui temporar, pentru două zile, sicriul în care se află iubitul meu bărbat, Adrian Kreiner. Priveghiul începe astăzi la ora 19:00, iar înmormântarea va avea loc vineri, 10.11.2023, la ora 13:00”, spune aceasta.
De asemenea, Adriana Viliginschi, subliniază faptul că presa nu este bine venită. „Presa și instituțiile media nu sunt așteptate și bine venite, eu făcând în repetate rânduri apel la respectarea dreptului meu și al fiicei lui la intimitate”, a transmis aceasta într-un mesaj pe facebook.
Reamintim că afaceristul din municipiul Sibiu a fost jefuit și bătut în noaptea de duminică spre luni. Omul de afaceri , în vârstă de 50 de ani, care a fost bătut de trei indivizi care au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro din vila lui de pe strada Moldoveanu.

Ultima oră

Comentariul meu