mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui adrian kreiner, bărbatul ucis de hoți la sibiu: „părerea mea e că au acționat la comandă”
Mama logodnicei lui Adrian Kreiner

Moartea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner ridică semne de întrebare, iar apropiații nu pot să nu se gândească și la varianta unui atac la comandă. Profund îndurerată, familia se pregătește acum de înmormântare, în timp ce oamenii legii încă lucrează pentru a-i prinde pe făptași. 

Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu, a decedat, marți seară, la spital, în urma atacului de duminică noapte din vila lui de pe strada Moldoveanu. Autopsia a arătat că omul ar fi murit asfixiat. El a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi care au intrat mascați în locuința sa, fiind torturat minute bune, legat de mâini și de picioare, apoi acoperit cu un covor, pentru a le da hoților lucrurile de valoare. Inclusiv fiica omului de afaceri, care se afla în casă în acea noapte, a fost amenințată și bruscată de cei trei atacatori. 

Vezi aici cum a avut loc jaful în stil mafiot de pe Moldoveanu 

mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui adrian kreiner, bărbatul ucis de hoți la sibiu: „părerea mea e că au acționat la comandă”
Adrian Kreiner/Sursa: Facebook

Familia se pregătește acum de înmormântare, fiind profund îndurerată din cauza celor întâmplate. Își doresc să se facă dreptate, iar cei trei atacatori să fie prinși de poliție. Anchetatorii încearcă să le dea de urmă, fiind chemați în sprijin inclusiv doi specialiști în investigații criminale de la București. Ultimele informații din anchetă arată că omul de afaceri ar fi fost supravegheat, vreme de câteva zile, de către indivizi dintr-o casă părăsită aflată în apropiere. 

Mama logodnicei lui Kreiner: Au acționat la comandă

Apropiații lui Adrian Kreiner iau în calcul inclusiv varianta unui atac la comandă. Mama logodnicei omului de afaceri este șocată și revoltată de cele întâmplate, spunând că hoții au acționat în așa fel încât să pară un simplu jaf.  

„Părerea mea personală, da (n.r.: au acționat la comandă)! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva… Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup. Vii unul sigur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte (n.r.: dacă era amenințat). Poliția anchetează”, a spus mama logodnicei lui Adrian Kreiner. 


„M-a șocat. Eu cred că e normal să fie prinși. În casă la tine să nu ai siguranța zilei de mâine, nici tu, nici familia ta, asta este revoltător!”, a adăugat aceasta. 

Citește și: Oamenii legii, pe urmele criminalilor 

mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui adrian kreiner, bărbatul ucis de hoți la sibiu: „părerea mea e că au acționat la comandă”

Ipoteza este susținută și de partenerul de afaceri al lui Kreiner, care a declarat că nu crede că a fost vorba doar despre un furt. „Era totuși presat de anumite situații din punct de vedere financiar, dar nu ceva ieșit din comun. La un om de afaceri, care învârte zeci de milioane de euro, este ceva normal. Pot fi și gelozii, ură, invidie. De multe ori le lua în râs, ca și glumă. Au mai fost cazuri în care oamenii se mai supărau, vorbeau la nervi, dar nu le puteai băga în seamă. (…) Am mai discutat despre lucruri la un pahar de vorbă și ne spunea așa că ăla sau celălalt, dar nimic concret, nimic serios, nu erau de luat în considerare. (…) Nu cred că a fost vorba doar despre un furt, nu cred că cineva își dorește să chinuie o persoană peste jumătate de oră pentru a fura ceva. Cred că fost o chestie teribilistă și mai mult poate un act nesăbuit, decât un furt. Bunurile nu au fost furate în totalitate”, a spus Andrei Oltean, partener de afaceri al lui Kreiner. 

Citește și: Ce spun apropiații omului de afaceri: „Stilul lui excentric poate a atras privirile”

Adrian Kreiner va fi înmormântat vineri

Omul de afaceri Adrian Kreiner va fi înmormântat vineri, de la ora 13:00. Anunțul a fost făcut de logodnica acestuia. „Capela mare din incinta Cimitirului Municipal Sibiu va găzdui temporar, pentru două zile, sicriul în care se află iubitul meu bărbat, Adrian Kreiner. Priveghiul începe astăzi la ora 19:00”, a spus Adriana Viliginschi într-o postare pe Facebook. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Pai oare cum sa nu iti dai seama cand au pandit in casa de vis-a-vis si au stat cateva zile pana s-a intors acasa si atunci au actionat. Si au plecat cu 3 ceasuri si au lasat 7. Oare nu s-a uitat nimeni la breaking bad? Si la gangurile mexicane. Au luat cate un ceas ca trofeu si probabil bani cat sa nu care. Dar statul roman prin incompetentii de la Parchet au zis ca hoti…sa sperie lumea, nu sa isi dea seama lumea ca locuieste intr-un stat esuat, cum e in Honduras.