începe black week la magazinul gama din sibiu: 20% reducere la toate produsele

Cunoscutul magazin al fabricii GAMA din Sibiu a pregătit pentru sfârșitul lunii noiembrie oferte de neratat la toate produsele. Sibienii, și nu numai, sunt așteptați la magazinul de pe strada Zidului, Nr. 7, pentru a-și reînnoi garderoba, la super preț.

Atât articole vestimentare, cât și accesoriile brand-ului sibian GAMA se remarcă prin calitate și diversitate. Pe rafturile magazinului de pe strada Zidului se găsesc sute de cămăși de bărbați, ușor de integrat într-o multitudine de ținute, atât casual sau office, dar și într-o ținută de ocazie. Costumele pentru bărbați, dar și rochiile de ocazie pentru doamne fac și ele parte din gama variată de produse.

Campania „Black Week” se va desfășura în perioada 20-25 noiembrie, la magazinul GAMA de pe strada Zidului, unde se anunță oferte de neratat! Toate articolele vestimentare, cât și întreaga gamă de accesorii vor fi reduse cu 20%. Așadar, domnii care se află în căutarea unor cămăși la modă și calitative pentru evenimente speciale sau chiar pentru sărbătorile de iarnă, la magazinul Gama au o mulțime de o opțiuni. De sezon, domnii pot găsi paltoane, geci, sacouri și pulovere, la prețuri de neratat.

începe black week la magazinul gama din sibiu: 20% reducere la toate produsele

Reduceri de 20% la toate produsele din magazinul GAMA din Sibiu

Ofertele de la magazinul GAMA din Sibiu pot reprezenta oportunitatea perfectă de a face un cadou celui drag, chiar și înainte de sărbători, mai ales că accesoriile sunt și ele reduse cu 20% în perioada 20-25 noiembrie. O cravată, un papion sau o batistă pentru costum, cu imprimeu modern poate reprezenta cadoul perfect pentru persoana iubită.

Doamnele sunt, de asemenea, așteptate să se bucure de o sesiune de cumpărături pentru evenimentele festive care urmează. Își pot achiziționa rochii de ocazie, dar și bluze, pantofi, paltoane și chiar genți, toate la un preț redus.

Povestea brandului GAMA a început în anul 1991 într-un mic atelier manufacturier, în care trei oameni produceau 20 de cămăși pe săptămână. Treizeci de ani mai târziu, firma îşi desfăşoară activitatea într-o clădire din centrul Sibiului, unde se produc peste 100.000 de cămăși pe an. Produsele firmei sibiene se regăsesc în peste 300 de magazine partenere ale brand-ului, din toată țara, dar și în cele nouă magazine proprii.

Magazinul GAMA din Sibiu se află pe strada Zidului, Nr. 7. Programul este de luni până vineri, între orele 9.30 și 19.30, iar sâmbătă magazinul este deschis între orele 9.00 și 16.00.

Ultima oră

Comentariul meu