scandal în zona pieței cibin. bărbat băgat în spital de un individ care l-a snopit în bătaie
foto: arhivă

Un scandal a avut loc, duminică dimineața, în zona Pieței Cibin din Sibiu. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut de un alt individ. 

Polițiștii l-au reținut pe individul care l-a snopit în bătaie pe sibian. „La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 31 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, la data de 19 octombrie, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul l-ar fi lovit pe un alt sibian, în vârstă de 60 de ani, în zona feței, victima necesitând peste 20 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii persoanei bănuite pentru 24 de ore. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu