img 4650

Ploaie, lapoviță și ninsoare se semnalează pe șoselele principale din România, arată Infotrafic.

Carosabil umed și la nivelul județului Sibiu. Pe Drumul Național 14, între Sibiu și Mediaș, carosabilul este umed.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, scrie Mediafax.

La nivelul țării, se circulă în general pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare sunt semnalate în zona montană a județelor Argeș, Brașov, Buzău, Covasna, Harghita, Prahova și Vrancea, fără intensificări ale vântului.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie, izolat cu lapoviță și ninsoare.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea va fi efectuată pe sectoare de drum unde este zăpadă sau carosabilul este alunecos de la gheață sau polei.

Comentariul meu

Comentariu