politia control trafic
foto: arhivă

Peste 600 de permise de conducere au fost reținute de polițiști în ultimele 24 de ore, dintre care aproximativ 100 pentru consum de alcool, a informat, duminică, Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis AGERPRES, în ultimele 24 de ore, angajații Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 4.108 evenimente, 2.711 fiind circumscrise menținerii ordinii publice și 1.397, circumscrise situațiilor de urgență.

“La nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 745 de posibile infracţiuni, 23% dintre acestea fiind sesizări din oficiu. Totodată, echipajele de ordine publică au prins în flagrant 167 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 181 de fapte penale şi au depistat 15 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale. Pentru 18 persoane au fost dispuse măsuri preventive”, se precizează în comunicat.

Polițiștii rutieri au acţionat, la nivelul întregii ţări, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, iar în urma acţiunilor din teren au fost retrase 292 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 601 permise de conducere, dintre care 99 pentru consum de alcool şi 7 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise.

Tot sâmbătă, poliţiştii şi jandarmii au constatat 7.934 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de peste 3 milioane de lei.

“La rândul lor, pompierii au efectuat 18 controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă. Au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.000 de lei”, menţionează sursa citată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu