exclusive salon

Te afli în căutarea salonului de înfrumusețare care să îți ofere o gamă diversă de servicii realizate de profesioniști? Salonul Exclusive vine în întâmpinarea celor care își doresc să beneficieze de cele mai bune servicii de coafor, cosmetică, make-up sau pedichiura medicală din Sibiu.

De la intrarea elegantă și primitoare, clienții sunt întâmpinați de un personal dedicat și profesionist, gata să le ofere cele mai moderne tratamente și servicii de înfrumusețare. Salonul “Exclusive” a fost conceput cu gândul la a crea un spațiu relaxant, unde oamenii se pot simți în largul lor și pot experimenta cele mai noi tendințe în materie de frumusețe. Printre serviciile oferite se numără coafură, machiaj, pedichiură medicală, tratamente faciale, cosmetică, make-up, precum și alte proceduri de înfrumusețare. Echipa salonului este compusă din profesioniști cu experiență și pasionați de arta frumuseții, asigurându-se că fiecare vizită la “Exclusive” este o experiență de neuitat.

exclusive salon 1

Servicii și produse de calitate

Salonul de înfrumusețare Exclusive se face remarcat prin profesionalism și dinamica echipei tinere, formată în mulți ani de experiență în domeniul frumuseții.

Ștefania, Adrian si Mădălina fac o echipa foarte bună pe partea de coafor, de-a lungul timpului mergând anual la specializări atât în țară, cât și în străinătate. Simona este artista care se ocupa de stilizarea sprâncenelor și tratamente cosmetice adaptate la nevoile clientelor, iar Sandra este specializată în pedichiura medicală, un serviciu din ce în ce mai căutat și care necesită multe cunoștințe avansate. Serviciile sunt personalizate pentru a îndeplini nevoile și dorințele fiecărei persoane, în funcție de evenimentele la care urmează să participe!

Pe lângă serviciile tradiționale de înfrumusețare, “Exclusive” oferă și pachete personalizate de îngrijire a pielii si părului, inclusiv consultații de stil pentru a se asigura ca fiecare client sa descopere și sa își evidențieze frumusețea naturală.

salon exclusive sibiu 3

Personalul de la „Exclusive” folosesc doar produse profesionale de top, inclusiv game bio, friendly cu pielea si părul clientelor, cum ar fi: Nashi Argan, Keune, Juliette Armand, Ikonic, MarcWeiss.

exclusive salon 2

Serviciile se adresează atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor. Bărbații pot fi răsfățați începând de la tratamente faciale și masaje capilare, servicii de pedichiura medicală până la servicii de tuns și aranjat barba.

Oferte de la 1 ianuarie pentru clienții fideli

Pentru a răsplăti loialitatea clienților săi, salonul lansează periodic oferte speciale și pachete promoționale. În luna ianuarie aceștia vor beneficia de 10% discount la orice tratament realizat la salon și 10% reducere la produsele de îngrijire, achiziționate de la salonul de înfrumusețare din gamele profesionale Nashi Argan, Keune, Juliette Armand, Ikonic  și MarcWeiss.

De asemenea, în lunile ianuarie și februarie, clienții fideli vor putea alege dintre mai multe variante de abonamente, disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Practic, serviciile plătite în avans pe trei, șase sau doisprezece luni vor avea discount-uri considerabile. Fii la curent cu noile trend-uri, dar și ofertele pe paginile de Instagram și facebook ale salonului de înfrumusețare.

exclusive salon 3

În căutare de tineri dornici să învețe

Specialiștii în „beauty” de la Exclusive caută persoane dornice să învețe, si sa le „fure” meseria, persoane care aspiră ca pe viitor să se alăture conceptului Exclusive Sibiu!

“ExclusiveSibiu” nu este doar un simplu salon de înfrumusețare, ci o destinație unde frumusețea se transformă într-o experiență memorabilă. Pentru cei ce caută mai mult decât un simplu serviciu de înfrumusețare, salonul promite a fi un sanctuar al frumuseții și răsfățului în mijlocul agitației orașului nostru. Nu ratați șansa de a vă descoperi frumusețea la “ExclusiveSibiu“, pe strada Rennes nr 9!

Pe de altă parte, “ExclusiveSibiu” este dedicat și responsabilităților sociale, colaborând cu organizații locale pentru a susține cauze umanitare și acțiuni caritabile.

Comentariul meu

Comentariu