video record guinnes pentru cel mai mare spectacol de drone: 1500 de aparate în aer

Un spectacol impresionant de lumini cu drone a stabilit două recorduri mondiale Guinness în North Richland Hills, Texas, Statele Unite. Spectacolul, organizat de compania Sky Elements, a folosit aproape 1.500 de drone echipate cu lumini LED, formând imagini tematice de Crăciun înalte de peste 210 metri. Dronele au fost lansate de pe un stadion de fotbal, unde oamenii s-au adunat pentru a urmări spectacolul din parcare.

YouTube video

Spectacolul de drone a fost sincronizat cu un colaj muzical, care putea fi ascultat prin intermediul unui post de radio local. Dronele au creat diverse figuri de sărbători în cer, inclusiv un Moș Crăciun, un spărgător de nuci, o fetiță cu cadouri și un brad de Crăciun uriaș. Sky Elements, care a stabilit anterior trei recorduri mondiale Guinness pentru spectacole masive cu lumini de drone, a obținut încă două recorduri cu acest spectacol de Crăciun. Primul record, pentru “Cel mai mare personaj fictiv realizat cu multi-rotoare sau drone”, a fost stabilit pentru imaginea gigantică a spărgătorului de nuci. Între timp, bradul de Crăciun le-a adus recordul pentru “Cea mai mare imagine aeriană realizată cu multi-rotoare sau drone”.


Ambele recorduri au fost stabilite folosind 1.499 de drone, astfel că Sky Elements ar putea deține aceste recorduri pentru o perioadă îndelungată, având în vedere că este cel mai mare studio de animație pentru spectacole de lumini cu drone din lume.

Preston Ward, pilotul-șef al Sky Elements, a declarat pentru Dallas Observer că, deși le place să stabilească recorduri, se bucură și de răspândirea bucuriei prin spectacolele lor: “Facem spectacole mari cu drone de sărbători în fiecare an, dar sunt întotdeauna speciale pentru noi”, a spus Ward.

Ultima oră

Comentariul meu