polițistă din cisnădie, decedată la 35 de ani. teodora suferea de o boală gravă
Sursa: Facebook/Profil Public

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu este în doliu. O tânără polițistă din Cisnădie a fost răpusă de o boală necruțătoare. 

Teodora Maria Popa avea 35 de ani și era agent de poliție în Cisnădie. Din nefericire, apropiații au anunțat că miercuri a fost răpusă de o boală necruțătoare. S-a luptat extrem de mult să trăiască, însă corpul ei a cedat. 

Teodora a lăsat în urmă un soț iubitor și doi copii. „Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Popa Teodora Maria, care astăzi, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.  La doar 35 ani, a lăsat în urmă soțul, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 ani.  A activat la IPJ SIBIU – Politia Orașului Cisnădie, a adorat această meserie, a iubit oamenii, a empatizat și suferit cu fiecare în parte, adunând la ea problemele tuturor, oferind oricărui străin și pâinea de la gură, lucruri ce și-au lăsat amprenta în societate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Polițiști – Uniți Suntem Puternici.


O mulțime de oameni care au avut ocazia să o cunoască i-au transmis ultimele gânduri pe rețelele de socializare, spunând că a fost un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze, cald și sincer. „Nu există cuvinte să putem descrie un om de o bunătate rară, așa cum ai fost tu. Sunt convins că ți-ai găsit locul și liniștea între îngeri, aici ai luptat destul! Plecarea ta e o pierdere uriașă pentru oameni și pentru societate. Ne vor lipsi vorbele și sfaturile tale”, a scris un apropiat pe Facebook. 

Trupul neînsuflețit al Teodorei a fost depus la capela cimitirului din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică