nou în sibiu: shaorma & kebab declarate câștigătoare în cursa tutti pentru gust

Doar ce au apărut în meniul TUTTI din Sibiu, iar cele mai noi produse, shaorma și kebab au fost declarate câștigătoarele gustului care i-a cucerit pe toți. 

Și nici nu e de mirare că au urcat rapid în topul preferințelor clienților TUTTI, luând în considerare câteva secrete din bucătăria lor. Curioși să le aflați și voi? Pornim pe urmele gustului!

Shaorma și Kebab: autentic, delicios, fresh 

Sunt trei cuvinte care descriu perfect rețeta shaormei și a kebab-ului TUTTI

Mixul de arome, mirodeniile turcești din baițul în care este lăsată carnea pentru a se pătrunde și lipia libaneză sunt primele indicii că urmează o explozie orientală de gust. Completată desigur de sosurile homemade, după rețete proprii, și cartofi proaspeți, prăjiți așa cum trebuie. 

Totul capătă și mai mult înțeles cu prima mușcătură, când poți simți chiar tu gustul tuturor ingredientelor ce se armonizează. 

Ce vrem să spunem este că noile produse shaorma și kebab din meniu își merită pe deplin titlul. 

Unde mai adaugi că ajung la tine oriunde ai fi, înainte să spui TUTTI? Pentru că TUTTI livrează gust și fericire acasă, la birou sau la prieteni. 

Iar în curând, vei putea veni chiar tu în locația pe care o vor deschide în Sibiu. Până atunci, te bucuri de cele mai noi produse din meniu, calde și delicioase, oricând ai poftă de ceva bun.

nou în sibiu: shaorma & kebab declarate câștigătoare în cursa tutti pentru gust

Lista continuă cu pizza, panini, bucket și burger

Doar nu credeai că aventura gustului se încheie aici. TUTTI se bucură la fel de mult să livreze pizza în Sibiu și panini tuturor celor care pun preț pe gustul și aromele Italiei. Așa cum sunt ele: surprinzătoare și savuroase

Noile Meniuri Chicken de la TUTTI nu au ratat niciun colț din oraș. Te mai întrebi de ce? Pentru că reprezintă combinația perfectă de cartofi și aripioare sau crispy, picante sau nepicante, după gustul tău. Așa cum și Crispy Burgerul se strecoară mereu în meniul pofticioșilor.

Vrei să îți spunem un secret? TUTTI pregătește variante noi de burger, ce vor fi lansate în luna martie. 

Știm sigur că la TUTTI găsești gustul pe care îl căutai. Vizualizează întreg meniul online pe www.tuttipizza.ro și nu uita să lași un Follow pe rețelele de socializare, unde te țin la curent cu ofertele și reducerile lunare!

Ți s-a făcut foame, așa-i? Sună la 0755 999 665 și TUTTI livrează tot ce vrei, în Sibiu!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sa fie reclama oare???? Sau simțul jurnalistic pur, corect cu informații verificate din 3 surse credibile?