protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

Zeci de sibieni au ieșit în stradă, vineri seara, pentru a mărșălui pe străzile Sibiului, de pe Semaforului până în Piața Mare, în semn de protest față de măsuri fiscale adoptate de Guvern. 

UPDATE ora 17:40

Sibieni de toate vârstele au venit la protest. Copiii, însoțiți de părinți și bunici, poartă cu ei pancarte.

protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

ȘTIREA INIȚIALĂ

protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

Oamenii au ieșit în stradă fiind nemulțumiți, în special, de noile măsuri fiscale. Tema marșului prin Sibiu vizează „impozitarea tichetelor de masă și a voucherelor de vacanță, impozitarea concediului medical, măsurile fiscale luate în ultima perioadă, inclusiv cele pentru PFA și microîntreprinderi, deducerea salarială să fie mai mare, alocația copiilor cu vârsta de peste 2 ani să fie mărită, terapiile pentru copiii cu nevoi speciale să fie decontate în totalitate de către CAS, impozitarea indemnizației pentru creșterea copilului, TVA-ul mărit lipsa beneficiilor în urma cotizării la CAS, pensiile speciale care sunt neconstituționale, acciza la carburanți și zahăr”, așa cum se arată în cererea privind avizarea protestului. 


La ora 17:00, oamenii au început să se adune pe strada Semaforului. Câteva zeci de persoane așteaptă să se alăture și alți sibieni pentru a porni în marș spre Piața Mare.

protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto) protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

Citește și: Protestul, organizat de o mămică din Sibiu

protest pe străzile sibiului. zeci de oameni la marșul împotriva măsurilor fiscale (video, foto)

Protestul a fost avizat, la începutul săptămânii, de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice. Oamenii vor ieși în stradă zilnic, în perioada 26 ianuarie – 4 februarie, în intervalul orar 17:00 – 21:00. 

Traseul avizat pentru desfășurarea protestului este: str. Semaforului – str. Rahovei – bulevardul M. Viteazu – Calea Dumbrăvii – Piața Unirii – str. N. Bălcescu – Piața Mare, deplasarea participanților urmând să se facă doar pe trotuar, fără blocarea circulației rutiere, pietonale și a căilor de acces. Oamenii vor rămâne în stradă până la ora 21:00 – ora până la care este avizat protestul. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Niste manipulati care habar nu au ce fac! Pacat de timpul pierdut de ei! Sunt curios cati din ei au votat Ioha si cati din ei fac parte din gașca haștag rezist? Saptamana viitoare ar putea protesta impotrica la AUR si la Sosoaca! Asta da atitudine! Sa ii vad ce comit la urmatoarele alegeri!