silviu balaure, în echipa ideală a superligii după dubla cu fc botoșani.

Mijlocașul dreapta de la FC Hermannstadt, Silviu Balaure a fost inclus de specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal în echipa ideală a etapei a 23-a din Superliga. 

Specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal au desemnat echipa ideală a etapei a 23-a, iar Balaure și-a făcut din loc loc în ea după ”dubla” reușită cu Botoșani.

FC Hermannstadt a învins pe FC Botoșani cu 2-0, ambele goluri ale sibienilor fiind marcate de Silviu Balaure în minutele 10 și 49 după acțiuni ale atacantului Daniel Paraschiv. La primul gol, Paraschiv a pasat decisiv în  careul advers pentru Balaure, care a fentat scurt un advers și a înscris. La a doua reușită, Paraschiv a avut o acțiune excelentă, șutul său a fost respins de portarul advers, dar Balaure a fost pe fază și a înscris.


”Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – O nouă prestaţie formidabilă! A înscris de două ori şi a ajuns la şapte goluri în campionatul curent, în care mai are şi cinci assist-uri” se notează pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

În acest sezon, mijlocașul dreapta a jucat în toate cele 23 de meciuri de campionat ale sibienilor, reușind 7 goluri și 5 pase decisive. Balaure totalizează în acest sezon 1641 de minute jucate în Superliga.

silviu balaure, în echipa ideală a superligii după dubla cu fc botoșani.

Ultima oră

Comentariul meu