accident a1

Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident de circulație produs pe A1, în zona ieșirii spre Agnita, pe sensul Sebeș – Vâlcea.

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe calea 2, un sibian în vârstă de 32 de ani a lovit parapetul median și a rămas imobilizat pe banda 2. Conducătorul auto a coborât din autoturism, a instalat triunghiurile de avertizare și a apelat 112 pentru a anunța evenimentul. În timp ce se afla în spatele vehiculului, șoferul unui alt autoturism condus pe banda 2, un buzoian în vârstă de 50 de ani, nu îl observă și îl lovește, intrând apoi în coliziune cu autoturismul implicat în primul eveniment”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Cei doi conducători auto au fost transportați la spital conștienți. “Echipajele medicale au acordat asistență pentru un bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatisme craniene și traumatisme ale membrelor inferioare și un bărbat în vârstă de 50 de ani cu durere lombară ambii fiind transportați la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic și respectiv echipajul SAJ”, informează Sg. maj. Raluca Marcu, reprezentant al ISU Sibiu.

Traficul este deviat prin municipiul Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu