stadionul municipal sibiu

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de evenimente la Sibiu. Concerte de jazz, drumeții în împrejurimile Sibiului, meci de fotbal pe Municipal, ateliere pentru copii și filme în avanpremieră sunt doar o parte dintre opțiunile pe care sibienii le au pentru a petrece timpul liber.

Temperaturile se mențin ridicate și în weekend, așadar este timpul perfect pentru activitățile în aer liber. La Păltiniș se va desfășura sâmbătă, 10 februarie, competiția Red Bull Roll The Dice. Concursul are la bază două zaruri gigantice care determină provocare pe care o vei avea pentru a trece în runda următoare. Este prima competiție de acest fel în România. Participarea este gratuită, regulamentul competiției putând fi verificat online.

paltinis arena competie

Concert de jazz la Sala Thalia

Sibienii sunt așteptați sâmbătă, 10 februarie, la Sala Thalia unde va avea loc concertul de jazz susținut Sorina Rotaru Trio, respectiv Sorina Rotaru – voce,  Alexandru Olteanu – pian și Adrian Flautistu la contrabas. Concertul va începe la ora 19.00.

sorina rotaru concert

Piazzolla Tango Night

Duminică sibienii sunt invitați la spectacolul de tango argentinian de la Filarmonica de Stat din Sibiu, de la ora 18.00. „Piazzolla Tango Night” – se dorește a fi o serie de spectacole dedicate marelui compozitor Astor Piazzolla și geniului său componistic, puse în scenă de Asociația „ Cluj Tango Orchestra „ pe scenele sălilor de spectacole din țară”, transmit organizatorii.

piazzolla

Filme în avanpremieră la CineGold

Sibienii în căutarea unor activități interesante pentru a petrece timpul liber împreună cu prietenii și familia pot opta și pentru o seară la CineGold, mai ales că mai multe filme vor fi difuzate în avanpremieră. „Sărmane creaturi”, „Ultimul Jaguar Negru”, „Complotul bonelor”, „Argylle: Superspionul” și „Puișorii: Aventuri la Polul Sud” sunt cele mai noi filme care vor putea fi urmărite în acest weekend la CineGold.

cinegold weekend

Meci FCH vs Petrolul

Pasionații de fotbal pot să își susțină echipa preferată, duminică, 11 februarie, de la ora 18.50. FC Hermannstadt și Petrolul vor juca pe Stadionul Municipal. Prețul biletelor încep de la 20 lei și pot ajunge la 50 lei. La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord. Biletele pot fi achiziționate online.

cover fch vs petrolul

Drumeții în împrejurimile Sibiului

Cei care vor să petreacă timpul liber în natură, „Anii Drumeției” a pregătit mai multe trasee. Așadar, pot alege pentru sâmbătă o drumeție în familie în aria protejată a Podișului Hârtibaciului sau o plimbare pe dealurile din Rășinari sau duminică o drumeție în familie în Sibiel și Fântânele, plus degustare de plăcinte și vin fiert.

drumetii weekend

Cunoașteți orașul cu Nico – Eveniment pentru copii și părinți

Cei mici pot descoperi orașul cu ajutorul lui Nico, cea care le va prezenta secretele cele mai ascunse ale orașului. „Turul durează aproape două ore și se face la pas în centrul istoric al orașului nostru într-un mod mai interactiv și cât mai simplu de înțeles. El va fi ghidat de Nicoleta, un ghid pasionat de istoria orașului și a Transilvaniei cu o experiență de 9 ani în domeniu. Întâlnirea  va avea loc în Parcarea Sălii Thalia de pe Bulevardul Corneliu Coposu”, se arată în descrierea evenimentului.

sibiu guide nico

Atelier Creativ la Shopping City

Copiii au și ei mai multe opțiuni în ceea ce privește petrecerea weekend-ului. Cei mici sunt așteptați duminică, de la ora 17.00, la atelierul creativ e creat măști de la Shopping City Sibiu. Intrarea este liberă.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu