sofer a1 sibiu contrasens
Sursa: Captură Opinia de Sibiu

Bărbatul care a circulat pe contrasens pe autostrada A1, în zona municipiului Sibiu, a fost identificat de polițiști. Omul are 72 de ani, este din Șura Mică și avea permisul suspendat. 

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva l-au identificat și depistat pe conducătorul auto surprins în dimineața zilei de 5 februarie circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens. „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Șura Mică. Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele șoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI CU ȘOFERUL

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile. Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluției dosarului penal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu