incident municipal 1

Bărbatul care a avut o criză epileptică în timpul meciului FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești de duminică de pe Municipal a mai avut aceleași probleme medicale și cu câteva luni în urmă, la partida FC Hermannstadt-FC Voluntari.

Partida de duminică de pe noua arenă din Sibiu, FC Hermannstadt – Petrolul scor 0-0  a fost întreruptă momente bune în minutul 85, după ce un spectator în vârstă de circa 60 de ani a suferit probleme medicale în Tribuna 2.

A fost nevoie de intervenția echipei medicale de pe ambulanță, după ce bărbatul a suferit o criză epileptică, fiind  transportat la UPU Sibiu conștient, dar necooperant.  Arbitrul Ovidu Hațegan a acordat 10 minute de prelungiri, contabilizând și aceste momente de întrerupere.

Paradoxul face că același spectator a avut probleme medicale și la partida FC Hermannstadt – FC Voluntari 3-1, disputat pe 17 septembrie 2023. Ora de Sibiu a scris aici despre acel incident. Și atunci, ca și duminică, jocul a fost întrerupt minute bune, pentru ca bărbatul să primească îngrijiri medicale.

Coincidența nu se oprește aici, la ambele jocuri fiind arbitru Ovidiu Hațegan, medic de profesie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu