incident într-un autobuz de pe linia verde a sibiului. șofer bătut de un călător

Un șofer Tursib a fost bătut de un călător în decursul zilei de luni. Șoferul se afla la volanul unui minibus electric de pe traseul 3 când un călător a început să îl lovească, între cei doi existând un conflict mai vechi. Șoferul Tursib a sunat de urgență la Poliția Sibiu.

Incidentul a avut loc în timp ce minibusul Tursib se afla în mers, șoferul fiind atacat de unul dintre călători. Bărbatul a sunat la 112 pentru a fi luate măsuri.

„În legătură cu incidentul la care faceți referire, precizăm că într-adevăr în cursul zilei de luni, 19 februarie 2024, un conducător auto Tursib aflat la volanul unui minibus electric de pe traseul 3 a fost implicat într-un incident cu un călător. Șoferul Tursib în cauză a sunat conform procedurii la 112 și a anunțat organele competente. Aceștia se vor ocupa în continuare de investigarea cazului și vor dispune măsurile care se impun”, spune Raluca Racz, purtător de cuvânt al Turisb.

Polițiștii sibieni au intervenit pentru aplanarea conflictului iscat între șoferul minibusului și călător. „La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 09.00, prin apel 112, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale între două persoane, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu.


La locul incidentului semnalat polițiștii au constatat că între șoferul unui mijloc de transport în comun și un pasager, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict care a degenerat în agresiuni fizice reciproce, fără a fi nevoie de intervenția echipajelor medicale.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-au înregistrat două plângeri care fac obiectul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

În 2019, un alt șofer Tursib a fost bătut de doi călători, în timp ce se afla pe strada Podului. La câteva secunde distanță, după ce polițistul l-a anunțat că un echipaj se îndreaptă către el, indivizii au sărit la bătaie, în timp ce omul era încă pe fir cu cei de la 112.

Citește și: VIDEO AUDIO – Șofer de la Tursib snopit în bătaie în trafic. L-au bătut chiar în timp ce era pe fir cu cei de la 112

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Relatarea dvs este bulversantă; pe măsură ce se derulează, faptele relatate capătă alte conotații; de la șoferul bătut se ajunge la conflict cu agresiuni fizice reciproce; bine că ”Poliția Urbană” nu a utilizat pulanele din dotare, amploarea conflictului ar fi crescut la un nivel insuportabil. Halal jurnalist(ă) !