accident pe dn7 între tălmaciu și boița. șoferiță încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina (foto)

O șoferiță a fost transportată în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN7 între localitățile Tălmaciu  și Boița din județul Sibiu.

accident pe dn7 între tălmaciu și boița. șoferiță încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina (foto) 

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7, între Tălmaciu și Boița. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 spre Boița, pe fondul vitezei neadaptate, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Tălmaciu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


accident pe dn7 între tălmaciu și boița. șoferiță încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina (foto) accident pe dn7 între tălmaciu și boița. șoferiță încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina (foto)

Femeia a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și SAJ, dar și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Sibiu. „Femeia în vârstă de 69 de ani a suferit multiple traumatisme. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, inconștientă, intubată”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat pe direcția Sibiu – Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică