adolescentă de 15 ani bătută de niște cerșetoare în centrul sibiului. ”una a scos cuțitul și a vrut să o omoare”

În timp ce se îndrepta spre Școala Numărul 1, pornind din stația de autobuz din Centru, o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost agresată de un grup de persoane ale străzii. Incidentul a avut loc în apropierea restaurantului SuperMama, lângă Parcul Astra, unde tânăra a fost abordată în mod agresiv de un grup format din bărbați și femei. Incidentul s-a produs la mai puțin de două săptămâni după ce un copil a fost agresat de câteva adolescente pe străzile Sibiului.

Citește și: Copil de 10 ani bătut de o adolescentă în Țiglari. Băiatul strigă neajutorat: „Dă-mi drumul! Dă-mi pace!” (video).

Alexandra mergea spre școală în prima parte a zilei de luni, 1 aprilie când un grup de oameni ai străzii care probabil se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au devenit agresivi atât verbal cât și fizic. Eleva nu a băgat în seamă strigătele bărbaților care strigau la ea, mergând mai departe, chiar și după ce aceștia au aruncat spre ea cu o sticlă. Mai departe, câteva femei din grup au urmărit eleva până a ajuns pe strada Filarmonicii, în apropiere de intersecția cu Bulevardul Coposu, unde acestea au bătut-o cu brutalitate folosind chiar un cuțit.

„Ieri verișoara mea în vârstă de 15 ani se îndrepta spre școala Nr. 1 din Sibiu la ora 12:00. Când a ajuns în Centru au început niște indivizi aflați sub influența alcoolului și posibil și a drogurilor, să țipe după ea pe strada. Au aruncat cu o sticlă după ea. Cand a ajuns în colții străzii, indivizii erau și cu niște femei inclusiv adolescente care din câte am înțeles cerșesc în Centrul Sibiului. Fata nu le-a dat importanță și a mers mai departe spre școală iar când a ajuns in colțul străzi acele 5 femei au sărit pe ea și au început să o bată, în același timp una dintre acele femei a scos cuțitul vrând să o omoare, au încercat sa îi taie părul, au trantit-o pe jos. Din fericire a apărut un om care a fugit spre ele iar atunci au lăsat fata în pace și au luat-o la fugă”, a spus Denisa Iordache, verișoara fetei agresate.


adolescentă de 15 ani bătută de niște cerșetoare în centrul sibiului. ”una a scos cuțitul și a vrut să o omoare”

Denisa Iordache mai menționează că, în timp ce Alexandra era agresată, mai multe persoane filmau din mașini fără să intervină în vreun fel. Ulterior, adolescenta s-a dus la direcția școlii, care a contactat părinții. Tatăl tinerei a însoțit-o pe fiica sa la secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde i s-au făcut investigații suplimentare. Urmează ca în zilele viitoare familia să facă demersurile pentru a obține un certificat medico-legal și pentru a depune plângere la Poliție. Câteva persoane din grupul agresiv au fost observate și astăzi în aceeași zonă din Centrul Orașului.

„Fata a fost la spital. Astăzi când a mers la școală din nou, două femei din acel grup erau în Centru. Și pe bărbați i-a văzut și azi. Am apelat în speranța că o să găsim videoclipurile. Au stat mulți și s-au uitat din mașină și filmau, nu făceau nimic. Mai gandesc si la copiii mei și o să-mi fie frică să îi las singuri pe stradă”, a mai spus Denisa Iordache.

Familia fetei dorește să obțină videoclipurile pe care se presupune că trecătorii le-au înregistrat, cu scopul de a identifica persoanele implicate și de a le prezenta autorităților pentru a fi trase la răspundere în conformitate cu legea.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică