georgiana lobonț, holograf, vescan și jo cântă la ziua mediașului. evenimentul costă aproape 600.000 de lei

Georgiana Lobonț, Holograf, Vescan, JO și Junii Sibiului se numără printre artiștii care vor face spectacol, la începutul verii, la Ziua Mediașului. Primăria estimează că va plăti peste 100.000 de euro pentru organizarea evenimentului. 

Primăria Mediaș a lansat o invitație privind depunerea ofertelor pentru prestarea de servicii privind organizarea evenimentului „Ziua Mediașului”. Municipalitatea estimează că va cheltui 588.395,00 lei fără TVA pentru organizare, adică undeva la 118.000 de euro. 

Cine cântă la Ziua Mediașului 

Ziua Mediașului va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, fiind organizate concerte de muzică ușoară românească, muzică populară, muzică rock și folk. 


Evenimentul va debuta în 31 mai, cu un spectacole de folk și populară. Pe scenă vor urca următorii interpreți: Copiii de la Clubul Copiilor, Ivan Ioan, Zoltan Pop, Vasile Pădure, Grupul Motto, Ferencz Teglas, Virgil Suciu, Grupul Plăieșii, Diana Matei. În 1 iunie, se va organiza un spectacol de muzică ușoară, muzică rock și folk, la care vor participa următorii interpreți: Copiii de la Clubul Copiilor, Formația Impact, Formația Capytal, Dan Pop, Cosmina Fulea, Trupa Ad-Hoc, Formația Dinamic, Vescan, Jo, Tudor Turco și Holograf. În ultima zi a evenimentului, pe scenă vor urca interpreți de muzică populară. Cap de afiș este Georgiana Lobonț. Dan Filuț Tabără, Matyas Alin Levente și Natalia Levente, Diana și Bianca Crețu, Ansamblul de dansuri de copii și adulți coordonat de Vasile Stoia, Aurelian Suciu, Denisa Balu, Luminița Dejan, Costel Popa, Emilia Munteanu, Mihaela și Ciprian Istrate și Junii Sibiului sunt artiștii care vor încânta publicul medieșean. În toate cele trei zile, evenimentul va fi găzduit de un prezentator. Primăria estimează că va plăti, în total, 450.000 de lei fără TVA pentru aducerea artiștilor pe scena din Mediaș. 

Printre costurile preconizate se regăsește și închirierea scenei, inclusiv serviciile de sunet și lumini, acestea urmând să coste aproximativ 60.000 de lei. Pentru servicii de fotografiere, primăria va plăti 10.000 de lei, iar pentru pază și protecție, 3.000 de lei. Toaletele publice se vor închiria cu aproximativ 6.000 de lei, iar serviciile de ambulanță vor costa 5.250 lei. Imprimantele cu ajutorul cărora vor fi create afișe, bannere și broșuri, vor costa 54.145 lei fără TVA. 

Primăria așteaptă ofertele până la data de 10 aprilie. Evenimentul este finanțat cu bani de la bugetul local. 

Ultima oră

Comentariul meu