s-au strâns banii necesari pentru operația mamei din avrig care are cancer ovarian. gabriela va fi operată vineri

Sibianca din Avrig, Gabriela Simionaș, diagnosticată în cursul săptămânii trecute cu cancer ovarian, a strâns suma de 15.500 de euro și va fi operată în cursul zilei de vineri.

Gabriela Simionaș, femeia în vârstă de 42 de ani, a strâns suma integrală pentru intervenția chirurgicală. Sibianca vrea să le mulțumească pe această cale sibienilor care s-au mobilizat și au donat, astfel încât ea să poată strângă suma de 15.500 de euro, bani care vor acoperi intervenția chirurgicală care va avea loc vineri la spitalul Polisano din Sibiu.


„Le mulțumesc cititorilor pentru că s-au mobilizat rapid. Am reușit să strângem suma de 15.500 de euro, iar vineri urmează să mă operez. Mulțumesc încă o dată pentru sprijinul acordat”, a transmis Gabriela Simionaș.

Sibianca va fi operată în cursul zilei de vineri, la Polisano, după ce a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer. Citește și: O sibiancă are nevoie de donații pentru o intervenție chirurgicală urgentă. Gabriela a fost diagnosticată cu cancer ovarian

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică