csu eliminată din sferturile play-off-ului. sibiul a pierdut meciul decisiv la voluntari

CSU Sibiu a cedat luni în meciul decisiv din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin, 70-81 cu CSO Voluntari și a ratat astfel accederea în semifinale, fiind învinsă cu 2-3 la general.

Accidentat la umăr, Barro nu a putut juca luni în meciul decisiv, în schimb pe parchet a revenit Gavriloaia, refăcut după o problemă medicală.

CSU Sibiu și-a amintit de deznodământul sfertului din sezonul trecut, când a câștigat decisivul cu Voluntari și a jucat excelent în primul sfert, pe care și l-a adjudecat cu 24-19 după ce a condus și la 10 puncte. Ilfovenii au controlat sfertul secund, în care s-au impus cu 20-14. Astfel, la pauza mare, CSO Voluntari conducea la limită, cu 39-38.

Sfertul al treilea a fost unul echilibrat, iar gazdele conduceau cu un coș înaintea disputării ultimelor 10 minute, 56-54. Aruncările de trei puncte sunt marele minus în jocul sibienilor, care nu îl mai au pe Blumbergs, lunetistul din sezonul trecut.


Universitarii încep bine ultimul sfert și au trecut în avantaj, 56-58 pe tabelă, dar nu au rotații la finalul a cinci meciuri istovitoare, din 2 în 2 zile.  Ilfovenii au întors, 74-66 în minutul 37, iar finalul a devenit din nou foarte greu pentru sibieni.  Loving este eliminat cu un minut înainte de final pentru a cincea greșeală personală, iar ilfovenii se duc la 81-70. Pratt este și el eliminat și soarta play-off-ului este decisă.  Cu 17 aruncări de 3 puncte ratate din totalul de 20, CSU nu putea emite pretenții, mai ales că Threatt a fost departe de forma arătată în jocurile anterioare.

Voluntari merge în semifinale cu 3-2 la general, după 25-16 în sfertul decisiv și 81-70 în ultimul joc al seriei.  Echipa lui Tomas Rinkevicius va continua să joace pentru locurile 5-8 în Liga Națională de baschet masculin.

CSU Sibiu:  Uță 16, Loving 13, Ivanov 13, Pratt 10, Dragoste 7, Gavriloaia 5, Threatt 4, Kuti 2,

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică