„swifties” în acțiune: un pub a fost luat cu asalt de fani, după ce taylor swift l-a pomenit în versurile sale


Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt pub-ul londonez The Black Dog in Vauxhall (Câinele Negru din Vauxhall), după ce acesta a fost menţionat în noul album al cântăreţei, intitulat The Tortured Poets Department, informează The Guardian.

Reprezentanții pub-ului au spus că agitaţia a început cu puțin timp înainte de lansarea piesei The Black Dog, care se regăsește pe noul album al artistei. Fanii cred că versurile amintesc de fostul iubit al artistei, britanicul Joe Alwyn. Swift a menţionat în cântecele ei şi alte locuri din Londra, în care şi-ar fi petrecut timpul alături de fostul său suflet-pereche trezind, astfel, un mare interes fanilor. Efectul versurilor a fost de-a dreptul răvășitor, având în vedere că cei doi îndrăgostiți s-au despărţit în 2023, după o relaţie de şase ani.

Lily Bottomley, manager de evenimente și social media, a spus că întâmplarea muzicală a luat prin surprindere cârciuma din cartier: „Am fost ceva la modul, wow, ce coincidență, e o nebunie! Apoi, traficul a crescut și a explodat atunci când albumul ei a fost difuzat. Am creat un TikTok, am început să postăm, să interacționăm cu fanii. Suntem complet full săptămâna aceasta, precum și în perioada turneului ei. A fost uimitor pentru afacere, fanii au fost copleșitor de pozitivi!”, a declarat manager-ul.

După recunoașterea internațională bruscă, The Black Dog in Vauxhall a primit un număr uriaș de solicitări de la fanii cântăreței americane. Vizitatorii au venit în număr mare, iar conducerea pub-ului a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a reuşi să facă faţă mulțimii prezente.


Manager-ul Lily Bottomley, mai povestește că a solicitat chiar și înregistrările de pe camere, din trecut, în încercarea de a o identifica pe Swift. Eforturile au fost, însă. în zadar: „Nu am găsit nimic, dar nu se știe niciodată. Am auzit că ori de câte ori vizitează locuri își pune un șapcă, așa că am fi putut să o ratam. Ne-ar plăcea să o avem înapoi.”, a transmis cu entuziasm manager-ul Lily Bottomley.

Proprietarii au decis să valorifice faima recent dobândită, propunându-și să introducă în meniu produse insiprate din numele cântăreței. Mai mult, ei au invitat-o pe artistă să le calce pragul, atunci când ea va avea concerte la Londra.

Potrivit G4Media, Spotify a anunţat vineri că noul album al cântăreţei americane a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi anul acesta, pe platformă. Taylor Swift a înregistrat această performanţă în mai puţin de 12 ore.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică