prognoza meteo la sibiu. cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Până spre sfârșitul lunii mai temperaturile vor fi normale sau ușor mai ridicate decât cele normale în mai multe regiuni ale țării. De asemenea, vor fi reprize cu precipitații.

Potrivit ANM, în săptămâna 22 – 29 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și nord-vestice, dar și mai ridicate în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona deluroasă și sub-montană din regiunile sudice, notează Mediafax.

În săptămâna 29 aprilie – 6 mai, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sud-estice, dar și local deficitare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

În săptămâna 6 – 13 mai, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 13 – 20 mai, valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, au precizat meteorologii.

Ultima oră

Comentariul meu