s-a născut orfană! o fetiță din fâșia gaza a supraviețuit, în mod miraculos, în pântecul mamei sale ucise de o bombă

O femeie din Fâșia Gaza, însărcinată în șapte luni și jumătate, și-a pierdut viața în timpul unui bombardament, înainte să-și poată aduce copilul pe lume. Medicii au fost cei care i-au putut resuscita bebelușul, născut cu mult înainte de termen.

Israelienii au distrus cu o bombă casa în care locuia familia copilului nenăscut, în timp ce toți membrii acesteia dormeau. Tatăl, mama și sora cea mare au fost luați prin suprindere de explozia care a avut loc înainte de miezul nopții.

Bărbatul și fiica cea mare au fost uciși pe loc, iar femeia a fost rănită grav în urma bombardamentului. Din cauza rănilor suferite, la scurt timp, trupul mamei a cedat. În mod miraculos, însă, fetița pe care o purta în pântecul ei a scăpat nevătămată. Medicii au fost cei care au reușit să o țină în viață. La venirea pe lume, micuța nu cântărea mai mult de 1,4 kilograme, ea necesitând rescuscitare și incubare.

Fetiția cea mare a cuplului, răpusă și ea de explozie, ar fi vrut să-și numească surioara Rouh, având ca semnificație, în limba arabă, spirit. Micuța va primi, însă, numele Sabreen, în memoria mamei sale.
Familia extinsă s-a adunat la spital pentru a se îngriji de bebeluș. Bunica maternă va fi cea căreia îi va fi încredințată prin custodie.


Potrivit stirileprotv.ro, fetița va mai rămâne sub supravegherea medicilor, timp de o lună, așa încât să i se poată monitoriza evoluția stării de sănătate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică