caii de cavalerie au luat-o razna în centrul londrei. mai multe persoane au fost rănite

Cinci cai scăpați de sub control i-au înspăimântat pe londonezii aflați, în plină zi, prin oraș. În goana lor nebună, animalele au rănit patru persoane, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale de urgență. Cabalinele au fost recuperate cu ajutorul armatei.

Imaginile cu cei doi armăsari, suprinși în capitala Marii Britanii, au devenit virale instant pe rețelele sociale. Calul sur a șocat trecătorii galopând, prin oraș, plin de sânge. Potrivit Reuters, caii au fost scăpați de sub control, în timpul unui exercițiu de pregătire pentru Horse Guards Parade. Acest eveniment se desfășoară anual în St Jame’s Park, marcând ziua oficială a nașterii monarhului.


Serviciul de ambulanță din Londra a fost apelat din partea unei persoane care a declarat că a fost aruncată din șa. Ulterior, au apărut și mărturiile cetățenilor care s-au temut să nu sfârșească sub copitele animalelor derutate. Aceștia au povestit că un șofer de taxi s-a trezit cu geamurile sparte la mașină, după ce un cal speriat s-a izbit de vehicul. De asemenea, un alt cal s-a lovit, în goana lui terifiantă, de un autobuz turistic, care era parcat. Impactul a cauzat spargerea parbrizului.

Animalele aparțin cavaleriei Household și au ajuns în centrul Londrei, după ce au fugit de la repetiția defilării. După ce au fost capturați, caii au fost predați și transportați la veterinar.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică