a devenit milionară peste noapte. ultima încercare la loterie i-a adus marele câștig

Exasperată să tot joace fără succes, o femeie din Australia a dat marea lovitură la loterie. După ce a decis să cumpere un ultim bilet, numerele ei norocoase i-au adus un câștig de 20 de milioane de dolari.

Lipsită de speranță, după mai multe eșecuri, femeia s-a decis să-și încerce norocul pentru ultima oară. Astfel, ea a făcut o ultimă încercare, mizând pe numerele preferate: 1, 7, 10, 19, 20, 25, 31. Norocul i-a surâs. A doua zi, când australianca și-a verificat biletul, și-a dat seama că a dat lovitura vieții ei.


Succesul nesperat i-a generat multă confuzie, iar când a mers să le dea vestea celor dragi, câștigătoarea a crezut că va încasa doar 20 de mii de dolari. Familia a fost cea care i-a atras atenția că, de fapt, a citit greșit suma înscrisă. Răvășită de emoții, femeia și-a dat seama că a devenit milionară peste noapte.

Câștigătoarea locuiește în Gladstone și a povestit, pentru site-ul loteriei, că joacă de foarte multă vreme aceeași serie de cifre. Ea le-a ales, în mare parte, lăsându-se inspirată de zilele în care s-au născut persoanele apropiate.

Potrivit observatornews.ro, marea câștigătoare este, încă, în stare de șoc. Nu îi vine să creadă că viața i se va schimba radical. Din banii câștigați, femeia plănuiește să le facă surprize și cadouri celor dragi, să călătorească prin lume și să-și cumpere locuința visurilor ei.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică