csc șelimbăr, remiză cu scandal cu miercurea ciuc. șelimbărenii au reclamat arbitrajul și au vrut să părăsească terenul

După un meci încins la Cisnădie, CSC Șelimbăr și Miercurea Ciuc au remizat, scor 2-2 și ”călăreții roșii” au rămas fără victorie după șase jocuri în play-off-ul Ligii 2.

Apăsată de faptul că nu a câștigat în play-off, trupa lui Niculescu a deschis scorul repede, în minutul 5, după o acțiune personală excelentă a lui Monea, care își depășește în viteză adversarul, pătrunde în viteză din flancul drept și șutează sub transversală, pentru 1-0. Peste doar două minute, oaspeții egalează prin Pinter, care șutează inteligent dintr-o lovitură liberă de la circa 23 de metri, pe sub zid, surprinzându-l pe portarul Roșca. Monea ratează o ocazie mare în minutul 14, când a tras pe lângă poartă din poziție ideală. În finalul reprizei, ciucanul Balogh scapă fără a primi al doilea galben, după un fault tare la Panos.

Visic îi aduce pe șelimbăreni din nou în avantaj în minutul 43, cu un șut bine plasat din 8-9 metri. Oaspeții au și ei  ocazie mare prin Makrai, care rămâne singur cu portarul Roșca, dar șutează în bară. Mijlocașul gazdelor, Moussinga  are o șansă mare, dar trage în blocajul unui apărător al oaspeților. Apoi, juniorul Soare este aproape de 3-1, dar trage slab, în portar. În minutul 80, ”călăreții roșii” sunt privați de un penalty, când Soare preia în careu, iar Apro îl busculează evident, însă arbitrul Ioniță lasă jocul să continue.

În schimb, centralul Eduard Ioniță (Tulcea) dă penalty pentru oaspeți în minutul 81, când portarul Roșca degajează slab, direct la un adversar, oaspeții au o contră rapidă, Jelena scapă singur în careu, îl lobează pe portar. Alexandru Roșca  îl împinge pe atacantul ciucan, iar arbitrul acordă penalty și cartonaș galben pentru portarul Șelimbărului.


csc șelimbăr, remiză cu scandal cu miercurea ciuc. șelimbărenii au reclamat arbitrajul și au vrut să părăsească terenul

Jucătorii lui Niculescu sunt revoltați, deși decizia lui Ioniță este una corectă și vor să părăsească terenul, dar sunt trimiși înapoi de tehnician. Centralul îi arată direct cartonașul roșu pentru proteste antrenorului cu portarii de la gazde, George Păun. Makrai bate penalty-ul  în dreapta sus, și înscrie fără probleme. În prelungiri, ciucanii puteau chiar câștiga după eroarea lui Alexe, dar Makrai preia și trage defectuos.

S-a terminat 2-2 și echipa lui Claudiu Niculescu rămâne fără victorie în play-off, deși a condus de două ori în meciul cu ciucanii. De remarcat debutul la Șelimbăr al lui Gherman, jucător adus în iarnă de la Minaur Baia Mare.

CSC Șelimbăr este pe locul 2 în play-off după șase etape, cu 46 de puncte, dar poate fi depășită de Corvinul, care  are un punct mai puțin și un joc în minus.

CSC Șelimbăr:  Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Alexe –  Panos, T. Călin –  Monea (Schieb 75′), Soare (Rotund 88),  Visic (Moussinga 63′) – A. Pop (Gherman 89). Antrenor: Claudiu Niculescu

Ultima oră

Comentariul meu

Publică