accident provocat de un tractorist fără permis la porumbacu de jos. a acroșat o mașină pe dn1

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a provocat un accident rutier pe Drumul Național 1 la Porumbacu de Jos, după ce a încălcat marcajul longitudinal continuu pentru a vira la stânga. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere.

”La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce conducea un tractor pe DN 1, în Porumbacu de Jos, un localnic în vârstă de 61 de ani a virat neregulamentar la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, moment în care a fost lovit de autoturismul condus în spatele său, al cărui conducător auto, un sibian în vârstă de 51 de ani nu a păstrat distanța de siguranță și a virat brusc la stânga. Coliziunea s-a soldat doar cu pagube materiale.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul aflat la volanul tractorului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Sibian prins fără permis de Nicolae Iorga

În noaptea de marți spre miercuri, polițiștii din Sibiu au oprit pentru control un autoturism pe strada Nicolae Iorga din oraș. În urma verificărilor, agenții de circulație au constatat că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu deține permis de conducere.


”La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Iorga de către un sibian în vârstă de 47 de ani.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.” a adăugat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică