traficantul de droguri de la copșa mică a fost arestat preventiv. alin zis „gen” petrece paștele în spatele gratiilor
foto: arhivă

Traficantul de droguri din Copșa Mică, reținut marți de procurorii DIICOT și polițiștii din cadrul SCCO Sibiu, a fost arestat preventiv. Individul va petrece Paștele în spatele gratiilor. 

Alin zis „Gen”, un dealer notoriu din Copșa Mică, a fost săltat marți de mascați. Procurorii DIICOT și polițiștii sibieni au descins în locuința lui din nordul județului, dar și într-o locație din județul Ilfov. Acolo au fost găsite cantități de canabis, recipiente contaminate, un grinder și alte probe asemănătoare. Oamenii legii au stabilit că individul vânduse „iarbă” în județul Sibiu, în ultimii trei ani, inclusiv minorilor. 

Citește și: „Gen” este traficantul de droguri săltat de mascați din Copșa Mică. Vindea „iarbă” și copiilor


A fost arestat 

Dealerul de droguri a fost reținut în urma perchezițiilor. „La data 23 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a ajuns în fața judecătorilor, care au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Alin Constantin F. zis „Gen” va sta în spatele gratiilor până la data de 23 mai 2024, atunci când se vor decide noi măsuri. 

Citește și: Traficant de droguri, săltat de mascați la Copșa Mică. A vândut iarbă în ultimii 3 ani în județul Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu

Publică