ianis stoica rămâne la fc hermannstadt. ”e cel mai bun sezon al meu, am prins încredere”

Mijlocașul stânga Ianis Stoica a marcat și joi, în meciul câștigat de echipa sa, FC Hermannstadt, 2-0 cu Petrolul Ploiești și anunță că va continua la Sibiu. 

Ianis Stoica are un sezon excelent și a ajuns la 14 goluri marcate pentru U Cluj și FC Hermannstadt în Superliga și Cupa României. Lui Ianis i-a priit venirea în iarnă la Sibiu, unde continuă evoluțiile bune de la U Cluj. ”Eu îmi doresc să mai rămân un an la Sibiu, am nevoie acum de continuitate, poate după aceea mă voi gândi să plec.  E cel mai bun sezon al meu, am prins încredere, mă simt bine în teren, că pot câștiga mai multe dueluri, că pot să driblez mai mulți adversari, antrenorul îmi dă încredere și sper să o țin tot așa” a anunțat Ianis Stoica la finalul jocului cu Petrolul Ploiești.

Mijlocașul stânga spune că echipa a prins încredere după discuțiile cu antrenorul Marius Măldărășanu. ”Noi ne gândeam să ne salvăm de la retrogradare, dar Mister Măldărășanu ne-a impus să nu ne uităm în jos în clasament, ci doar în sus, ne-a dat încredere, ne-a zis că vrea doar locul 1. Asta ne-a dat încredere și am câștigat meciul cu Petrolul. Oțelul este monstru acasă, e foarte bună, abia aștept meciul, va fi un joc frumos, cel mai bun să câștige” a mai declarat Ianis Stoica.


Găman: ”Dacă se dorește mai mult, trebuie investiții mai mari”

Fundașul sibienilor, Valerică Găman spune că dacă Sibiul își propune obiective mărețe, are nevoie să investească mai mult și să aducă jucători mai valoroși. ”Avem niște bonusuri în contract pentru primul loc în play-out și e păcat să nu le luăm, sunt prime acceptabile. Trebuie să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ, nu am realizat mare lucru sezonul acesta, rămânerea în prima ligă nu înseamnă performanță. Dacă se dorește mai mult, trebuie investiții mai mari, aduși jucători de o valoare mai mare și atunci vom avea pretenții la play-off sau câștigarea cupei” a susținut Găman. Fundașul central este la final de contract și negociază rămânerea la Sibiu.

ianis stoica rămâne la fc hermannstadt. ”e cel mai bun sezon al meu, am prins încredere”

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică