dani coman este tot mai aproape de revenirea în fotbal. ”voi semna săptămâna viitoare ori în liga 1, ori în liga 2”

La trei săptămâni după despărțirea de FC Hermannstadt, fostul conducător al clubului pe pe malul Cibinului, Dani Coman va decide zilele viitoare noua sa destinație. 

Liber de contract după ce a reziliat cu FC Hermannstadt, Dani Coman este unul dintre cei mai apreciați conducători din fotbalul românesc și are oferte de la mai multe cluburi, însă va lua o decizie după sărbători. Pe urmele lui se află mai multe cluburi, printre care și FC Argeș, echipă de Liga 2, cu care fostul șef al clubului sibian cochetează de mult timp.  Din Liga 1, U Cluj și CFR Cluj sunt echipele cele mai interesate. În schimb, Coman nu a fost sunat de Rapid București și nici nu vrea să ia locul prietenului său Daniel Niculae.


”Nu aștept niciun telefon, nu merg la meciuri pentru a-mi găsi vreun post. Nu! Trăiesc foarte bine. Nu aștept vreun telefon de la Rapid. Îmi trăiesc viața așa cum vreau, fac lucrurile care mă fac fericit” a anunțat fostul președinte al FC Hermannstadt.

Dani Coman a transmis că va pune semnătura pe un contract săptămâna viitoare. „Există și FC Argeș, chiar am fost la meci vineri, a câștigat cu 1-0 cu Dumbrăvița. Am avut discuții aproape zilnice atât cu domnul primar, cât și cu domnul Viorel Tudose.  Săptămâna viitoare voi decide în ce parte voi merge. Mă gândesc bine acum, de sărbători, iar săptămâna viitoare voi semna ori în prima ligă, ori în a doua. E posibil să fie și U Cluj, da” a spus Dani Coman la Digi Sport.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică